CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı’nda incelemede bulunan heyetin raporuna ilişkin konuştu: Amerika’nın Gülen’i bize iade etmesi lazım.
Kanal D’de canlı yayınlanan seçim özel programına konuk olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, Fetullah Gülen’in iadesine ilişkin belgeleri incelemek üzere Adalet Bakanlığı’na giden CHP’li heyetin elde ettiği bilgilere yönelik görüşü soruldu.
Dosyalara bakmadığını ve kendisine 3 sayfalık bir rapor geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Aynı rapor Sayın Muharrem İnce’ye de verildi. Orada bazı usul eksiklikleri var ama bunlar çok hayati usul eksiklikleri değil. Bu dosyalara göre Amerika’nın Gülen’i bize iade etmesi lazım. Amerika’nın ısrarla somut belge istediği ifade edildi. Ben de onu söylüyorum.” dedi.
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
70223 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
12928 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
6558 kez okundu
4
Posta güvercinleri birincilik için havalandı
6201 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
6119 kez okundu