Konya’da Büyükşehir Belediyesi tarafından, hurdaya ayrıldıktan sonra satın alınıp, restoran ve kafeye dönüştürülen Airbus A300 tipi uçakta yangın çıktın. Hızla yükselen alevler itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Hizmet ömrünü dolduran 54 metre boyunda ve 50 metre kanat genişliği olan 317 yolcu kapasiteli Airbus A300 tipi uçak, yaklaşık 2 yıl önce Atatürk Havalimanı’nda parçalandıktan sonra Konya’ya getirilerek, Konya- Ankara çevre yolu üzerindeki Türk Yıldızları Parkı’na konuldu. Burada yeniden birleştirilen uçak, restoran- kafe olarak hizmet açıldı.12 bin metrekarelik göletin üzerine konuşlandırılan uçağın bahçe bölümü cam iskele üzerine yapıldı.
Restoran ve kafe olarak hizmet veren uçağın mutfak bölümünde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin hızla uçağı sardı. Bunun üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri köpük sıkarak alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
70173 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
12922 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
6554 kez okundu
4
Posta güvercinleri birincilik için havalandı
6199 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
6115 kez okundu