Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile birlikte, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 4. Toplantısı’na katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile birlikte, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 4. Toplantısı‘na katıldı.
Toplantı kapsamında, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Katar Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Halis Bin Mohammed Al Attiyah arasında Elektronik Harp Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü” ile Silahlı Kuvvetler Personeli Mübadelesine İlişkin Protokol” imzalandı.
Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 4. Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye ve Katar birbirlerinin kara gün dostu olduğunu defalarca göstermişlerdir. Türk milleti, Katarlı kardeşlerini hedef alan abluka ve yaptırımların boşa çıkarılması için yoğun çaba sarf etmiştir. Katar da 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında uluslararası alanda ülkemize en güçlü desteği veren ülkeler arasında yer almıştır” dedi.
Vahdettin Köşkü’nde gerçekleşen toplantıya Türk tarafından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da iştirak etti.
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
60976 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
11597 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
5928 kez okundu
4
CHP lideri Kılıçdaroğlu’dan ekonomik krize karşı 13 maddelik öneri
5629 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
5488 kez okundu