İYİ Parti lideri Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaşmıştı. Akşener’in yanına yaklaşan bir kişi, “PKK ile iş birliği yapan CHP ile neden birliktesiniz, açıklama yapar mısınız?” demiş; Akşener ise, “Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah’a havale ediyorum” karşılığını vermişti.
YUMRUK YİYİP HAKARETLERE MARUZ KALMIŞ
Bunun üzerine çıkan tartışmada, ilçede esnaflık yapan Hüseyin Yılmaz, Akşener’in korumaları tarafından darbedildiğini söyledi. Yılmaz, kendisine yumruk atıldığını, küfürler ve hakaretler edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu.
Esnaf Hüseyin Yılmaz SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Kalkandere Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilen şikayet üzerine, inceleme başlatıldı. İncelemede Yılmaz’a yumruk atan kişinin İYİ Parti Erzurum Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin olduğu, küfür ve hakaretler eden kişinin ise İYİ Parti Erzurum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yangel olduğu belirlendi. Yangel ve Güneyin hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
60985 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
11598 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
5929 kez okundu
4
CHP lideri Kılıçdaroğlu’dan ekonomik krize karşı 13 maddelik öneri
5630 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
5488 kez okundu