Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rusya’nın Kemerovo kentinde çıkan yangında çok sayıda insanın hayatını kaybetmesinden üzüntü duyduğunu belirtti.
“Rus halkına ve devletine başsağlığı, yangında yakınlarını kaybedenlere sabır dilerim.” ifadelerini kullanan Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın Twitter hesabını da mesajına ekledi.
Kemerovo şehir merkezindeki bir alışveriş merkezinin en üst katında sinema salonları ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı kısımda yangın çıkmış, 37 kişi yaşamını yitirmişti.
#Rusya’nın #Kemerovo kentinde çıkan yangında çok sayıda insanın hayatını kaybetmesinden üzüntü duydum. Rus halkına ve devletine başsağlığı, yangında yakınlarını kaybedenlere sabır dilerim.@mfa_russia
— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) 25 Mart 2018
Kaynak: AA
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
60983 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
11598 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
5929 kez okundu
4
CHP lideri Kılıçdaroğlu’dan ekonomik krize karşı 13 maddelik öneri
5630 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
5488 kez okundu