İstanbul’da bir otobüs firmasında muavinlik yapan 17 yaşındaki genç, 3 gün önce yolculuk sırasında tanıştığı kızı kaçırmak için çaldığı otobüsle İzmir’e giderken Bursa Orhangazi’deki bir akaryakıt istasyonunda yakalandı.
Bursa’da, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’ndaki akaryakıt istasyonuna gelen otobüsün içinde yolcu olmadığını ve aracın yaşı küçük biri tarafından kullanıldığını gören istasyon çalışanları, şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi.
Olay yerine giden Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, otobüsün İstanbul’dan çalıntı olduğunu belirledi. Otobüsü kullanan 17 yaşındaki M.G. gözaltına alındı.
Bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan M.G.’nin, jandarmadaki ifadesinde, 3 gün önce çalıştığı otobüste İzmir’de yaşayan bir kızla tanıştığını, onu kaçırmak için Tuzla’da park halindeki otobüsü düz kontak yaparak çaldığını söylediği öğrenildi.
M.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Otobüs ise sahibine teslim edildi.
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
64817 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
12275 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
6273 kez okundu
4
Posta güvercinleri birincilik için havalandı
5854 kez okundu
5
CHP lideri Kılıçdaroğlu’dan ekonomik krize karşı 13 maddelik öneri
5829 kez okundu