Koronavirüs salgınıyla vatandaşların toplu taşıma yerine özel araçları tercih etmeye başlamasıyla, otomobil piyasasında dikkat çeken bir hareketlilik başladı. Talep artışı sonrası fiyatlar neredeyse iki kat yükseldi.
Haberler.com YouTube kanalında yayınlanan ‘Gündem Haber‘ programına konuk olan ekonomi yazarı Abdurrahman Yıldırım, otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Yıldırım, piyasadaki hareketliliğe ve fiyatlara ilişkin önemli açıklamalarda buldu.
“Faizlerin artmasıyla birlikte satışların düşmesi beklenirken tam tersine arttı? Bu arabaları kim satın alıyor?” ve “Araç fiyatlarındaki yükseliş trendi böyle devam eder mi?” sorularına yanıt veren Yıldırım, otomobil alacaklara yol gösterecek bilgiler paylaştı.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
60969 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
11595 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
5927 kez okundu
4
CHP lideri Kılıçdaroğlu’dan ekonomik krize karşı 13 maddelik öneri
5629 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
5487 kez okundu