SON DAKİKA HABERİ: Türk Silahlı Kuvvvetleri, Kuzey Irak’taki saldırıda bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu.
Son dakika haberi! Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK), Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı belirtildi.
Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
70142 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
12920 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
6554 kez okundu
4
Posta güvercinleri birincilik için havalandı
6196 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
6114 kez okundu