İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan ve yanındaki tesise sıçrayan yangın söndürüldü. Olayda iki fabrikada da büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Subaşı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasında saat 14.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi.
Tesisin içindeki materyallerin tutuşmasıyla hızla yayılan yangın, yan tarafta bulunan başka bir fabrikaya daha sirayet etti. Gökyüzünü kaplayan yoğun dumanlar çevreden de görüldü.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, her iki tesisi de saran alevlere müdahale etti. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangın sonrası fabrikalarda büyük çaplı maddi hasar oluştu.
1
Yazarlar fotokopilerden de telif hakkı istiyor
82124 kez okundu
2
AK Parti MKYK üyesi Abdurrahman Kurt’tan “Kürdistan” gözaltısına tepki: Doğru bulmuyorum
13408 kez okundu
3
SON DAKİKA: Bayramda köprüler ve otoyollar ücretsiz
7195 kez okundu
4
Posta güvercinleri birincilik için havalandı
6922 kez okundu
5
TEM’de deterjan yüklü tanker devrildi
6810 kez okundu